Voyage Sorgun Hotel

Звезди на хотела

Нова Година 2025 в Анталия с полет от София с 5 нощувки - 28.12.2024

Към офертата Оферта No: 1941
6 дни, 5 нощувки Турция, Анталия, Кемер Самолет 2188 BGN
Запитване Галерия
Калкулатор на цени
Моля изчакайте, цените се калкулират...
Информация за офертата

Информация за хотела

Описание на хотела

Местоположение

Хотелът е разположен на 65 км от летището на гр. Анталия, на 3км от Сиде, в местноста Соргун, на брега на морето.

Хотелът

Пригответе се да се насладите на уникалната хармония на зелено и синьо във Voyage Sorgun! Със своята модерна архитектура, естествена среда на борови гори и изключителни услуги, Voyage Sorgun предлага спокойна и забавна почивка на семейства и двойки.

Стаите

Всички стаи са оборудвани с: климатик, баня с вана или душ, сешоар, телевизор, телефон, мини-бар, сет за кафе и чай, сейф (безплатно), балкон. Почистване на стаите - всеки ден.

 

  • Standard Sea- Разположени в основната сграда, стандартните стаи с изглед към морето разполагат с ламиниран под, услуга Voyage Assistant и тоалетни принадлежности на марката L'Occitane, както и минибар, който се пълни ежедневно, кафе машина с капсули и комплект за чай и кафе.

 

  • Standard Land–  Разположени в основната сграда, удобните и просторни стаи разполагат с ламиниран под, услуга Voyage Assistant и тоалетни принадлежности с марка L'Occitane, както и ежедневно зареждащ се минибар, кафе машина с капсули и комплект за чай и кафе.

 

  • Standard Family–  С размер от 50 м2, стаите разполагат с 2 спални, 1 двойно легло и 2 единични легла, както и баня с душ и ежедневно зареждащ се минибар. Сред удобствата, предлагани за комфортен престой, са услугата Voyage Assistant, тоалетни принадлежности с марка L'Occitane, кафе машина с капсули, ламинат и комплект за чай-кафе.

 

  • Bungalow– 2 или 3 етажните бунгала са покрити с керамични плочки и разполагат с отделна мивка и баня с душ. Пригответе се за приятна почивка в стаи, където ще бъдете добре дошли с привилегии като услугата Voyage Assistant, тоалетни принадлежности с марка L'Occitane, минибар, който се пълни ежедневно, кафе машина с капсули и комплект за чай-кафе.

 

РЕСТОРАНТИ И БАРОВЕ :

Основен ресторант, диетично меню, вегетарианско меню, 8 a - лa - карт ресторанта(турски, китайски, рибен, италиански, мексикански, гръцки, френски), 12 бара, чайна и бирария, 4 открити басейна, закрит басейн, 4 водни пързалки, SPA – център, фризьор, магазини, сауна, турска баня, парна баня, фитнес , аеробика, тенис на маса, дартс, мини-голф, 4 тенис корта с тартаново покритие, наем на тенис ракети и топки, анимация, дискотека , безжичен интернет (в лобито).

Кухня 24, която предлага а-ла-карт обслужване 24 часа в денонощието, е уникално място за вкус, което можете да посетите по всяко време на деня!

Не забравяйте да се отбиете в Chocolate Corner, който сервира в определени часове, и опитайте техните вкусни шоколадови бонбони.

Ultra All Inclusive – закуска, обяд, вечеря на шведска маса, междинни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки без лимит (съгласно концепцията на хотела).

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ 

Sense Spa,  предлага спокойствие в незабравима атмосфера. В Sense Spa можете да се предадете в ръцете на професионални терапевти и да се насладите на аюрведични процедури, специални масажи, билкови терапии, регионални процедури, експертни програми за грижа за кожата, традиционна турска баня и много други.

РАЗВЛЕКАТЕЛНА ПРОГРАМА:

Развлеченията никога не спират в Voyage Sorgun! С вълнуващи шоу програми, музикални изпълнения на живо и анимации през целия ден винаги можете да намерите нещо забавно за правене и да станете част от това вълнуващо пътешествие.

 

Плаж:

Собствен, пясък, пирс. Бар на плажа. Чадъри, шезлонги, матраци – безплатно. Плажни хавлии: веднъж на ден – безплатно. На басейна: чадъри, шезлонги, матраци – безплатно.

 

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА:

Ръководството си запазва правото да прави всякакви спонтанни промени в горната концепция поради метеорологичните условия, гост заявки и форсмажорни обстоятелтва и др.- без предварително уведомяване.