Pinewood Beach Resort and Spa

Звезди на хотела

ЕКЗОТИЧНА ПОЧИВКА В КЕНИЯ 2025 - 9 нощувки - полет от София

Към офертата Оферта No: 1981
12 дни, 9 нощувки Кения, Кения Самолет 5096 BGN
Запитване Галерия
Калкулатор на цени
Моля изчакайте, цените се калкулират...
Информация за офертата

Информация за хотела

Описание на хотела

Местоположение

Pinewood Beach Resort and Spa, разположен в Диани, Укунда, Южното крайбрежие на Момбаса  се счита за  един от 10-те най-добри плажни хотела в Диани, Кения. Хотелът се намира на плажа Галу, на 10 км от летище Укунда.

Хотелът

Предлагайки хармонична комбинация от естествена красота и вдъхновен дизайн, този бутиков хотел, носител на множество награди, е известен със своята романтична атмосфера. На разположение на гостите са открит басейн, ресторанти, бар на плажа и съоръжения за водни спортове. И всичко това сред девствена природа и безбрежен океан.

Стаите

Pinewood Beach Resort and Spa е малък бутиков хотел, предлагащ настаняване в 38 стаи, 20 апартамента и един семеен апартамент, разположени сред градини. Просторните стаи и апартаменти са с изглед към градината или океана. Всички помещения са реновирани и предлагат широка гама от удобства на своите гости. Сешоар се предоставя на гостите при поискване на рецепция.

Типове помещения:

Делукс стая с  гледка градина  – реновирани стаи, с обзаведен балкон, двойно легло king size и модерни удобства, включително климатик, минибар и безплатна услуга за чай/кафе

Луксозна стая с изглед към океан - разположени на първия етаж, тези стаи предлагат очарователна гледка към океана. Обзаведени са с голямо легло,  модерни удобства, включително двоен душ, мрежа против комари, вентилатор на тавана и климатик с разделени модули.

Премиум стая с гледка градина – с просторен, наскоро реновиран интериор тези стаи са разположени по-близо до басейна и плажа. Всяка стая разполага с обзаведен балкон, легло king size,  климатик, удобства за чай/кафе и луксозна самостоятелна баня.

Делукс апартамент с гледка градина – с площ от 90 квадратни метра, разположен на приземния етаж, този апартамент разполага с уютна зона за сядане и хранене, допълнена от самостоятелна веранда, двоен душ, климатик с разделени модули, мрежи против комари и вентилатори на тавана,  удобства за чай/кафе,  минибар и високоскоростен интернет.

Премиум апартамент гледка градина - 45 квадратни метра, разположен на първия етаж, реновиран с прекрасна гледка към градината. Обзаведен с голямо легло и  модерни удобства като мрежа против комари, вентилатор на тавана и климатик с разделени модули. Тези помещения се намират в близост до басейна и плажа, като всеки апартамент разполага с обзаведен балкон с уютно балконско легло, столове и масичка за кафе.

Голям апартамент с директна гледка към океана – с площ от 90 квадратни метра на приземния етаж, този апратамент предлага спиращите дъха гледки към океана.Разполага с просторна зона за сядане и хранене, допълнена от самостоятелна веранда, климатик с разделени модули, мрежи против комари и вентилатори на тавана. Банята е обзаведена с вана и двоен душ.

 

РЕСТОРАНТИ И БАРОВЕ :

1 Ресторант и бар Jahazi - разположен директно на плажа и отворен всеки ден, този бар  се отличава с уникален щрих - автентична лодка дау, превърната в уютен кът за сядане.

2. Ресторант Peponi Beach -сгушен между блестящия басейн и девствения плаж, Peponi Beach Restaurant създава сцената за незабравими вечери с барбекю, изпълнени с традиционни забавления.

3. Ресторант Бахари – намира се в сърцето на курорта и сервира закуска и вечеря. Непосредствено до него се намира Lounge Bar Bahari.

4. Барове : бар-басейн, бар на плажа и Lounge bar.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ :

  • Спа център;
  • Сувенирен магазин;
  • 24-часова рецепция;
  • Безплатен Wi-Fi;

 

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА:

Ръководството си запазва правото да прави всякакви спонтанни промени в горната концепция поради метеорологичните условия, гост заявки и форсмажорни обстоятелтва и др.- без предварително уведомяване.